Summercamp krijgt ondersteuning van Veenendaalfonds

In de laatste week van de zomervakantie genoten 27 kinderen en jongeren van het Summercamp ‘Let’s make some Noise!’ Halverwege de week namen de jonge deelnemers een mooie cheque in ontvangst. Miriam Drost, initiatiefnemer van het Summercamp: “We zijn ontzettend blij met deze bijdrage. Zonder steun van MAAK Veenendaal, het KF Heinfonds en het VeenendaalFonds, zouden we dit Summercamp niet hebben kunnen organiseren.”

Videoclips

Tijdens het evenement werd er volop gezongen, toneel gespeeld en gefilmd. Dat leidt binnenkort tot de release van drie videoclips, die op diverse media te zien zullen zijn. “Het is fantastisch om te zien hoeveel plezier de kinderen deze week hebben. En ook de enthousiaste reacties van ouders wijzen erop dat we met dit project echt in een behoefte voorzien”, zegt Drost.

VeenendaalFonds

Het VeenendaalFonds ondersteunt organisaties, verenigingen en burgerinitiatieven die voldoen aan bepaalde voorwaarden. Het gaat dan om een eenmalige financiële bijdrage. Theo Methorst is de voorzitter: “Wij opereren binnen de grens van Veenendaal. We zijn transparant en aanspreekbaar voor iedereen. Het Summercamp is een initiatief om kinderen in deze relatief stille coronatijd de kans te geven samen iets moois te beleven. Een project dat we graag financieel ondersteunen. Het brengt reuring in Veenendaal en geeft de kinderen gelegenheid weer samen cultuur te maken.”

 

Sharing is caring!